Mit csináljak? Valaki tud egy jó nőgyógyászt?
Mindig fáj az alhasam, és a jelenlegi """""nőgyógyászom""""", amint meghallotta a panaszaim, vizsgálat nélkül leüvöltötte a fejem, hogy miket beszélek be magamnak, biztos csak sok cukrot eszem... (Ez ugyanaz a nő, aki anyámnak megjósolta, hogy meg fog halni a gyermeke, és nem adott neki semmilyen terhességi könyvet, se normális kezelést, mert ő megmondta, hogy a gyerek meghal. Most van egy azóta is teljesen tökéletesen egészséges 4 éves hugicám...) Majd egy méhnyakrák-vizsgálatot csináltatott velem, amikor NEM azt kértem, és NEM egyeztem bele.
Tényleg sok cukrot eszem... de azért nyilván nyugtatóbb lenne egy normális, kevésbé idegbeteg nőtől hallani, hogy nem a petefészkeim vannak begyulladva.
Valaki Budán (vagy max Pesten) tud valami igazán jó nőgyógyászt? Köszönöm!
17/L
Én Őt ajánlom: [link]
János kórházban dolgozik, de nála alaposabb orvossal még nem találkoztam. Bár fiatal, de kenterbe veri az összes öreget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!