Tudtok olyan nőgyógyászt ajánlani Bp-en, aki hosszasabb procedúra nélkül felír fogamzásgátló tablettát, ezen kívül még normális is és az állami szférában tevékenykedik (nem fizetős)?
A hosszasabb procedúra alatt leginkább a vérvételt értem, de ha valahol még a vizsgálat is kihagyható, még jobb. Van "saját" nőgyógyászom, rendszeresen (évente) járok is szűrésre, korábban mindenféle vizsgálatot elvégzett, ami kell a tablettához, de akkor épp nem akartam fogamzásgátlót íratni, most pedig külföldön van, nekem meg viszonylag sürgős lenne. Ezért nem szeretnék lehetőség szerint újabb vérvételt stb. csak egy vényt... :) Köszi!
24/N
A dokik 90%-a mindenféle vizsgálat nélkül a kezedbe nyomja a receptet. Szóval ha a területileg illetékes sztk-ba bemész, akkor 90%, hogy recepttel távozol...
A rákszűrést szokták esetleg megcsinálni, de ha viszed az egy évnél nem régebbi eredményed, nemfognak újat csinálni.
A labor sem rutin, de ha vki kér is, ált. nem várja meg az eredményét a felírással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!