Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Pécsett nőgyógyászt tudnátok...

Pécsett nőgyógyászt tudnátok ajánlani?

Figyelt kérdés
Mindegy, hogy magándoki, vagy hogy közellátásban dolgozik, bár az lenne a legjobb, ha magánrendelése is lenne, ismerem, milyen a hozzáállás a közfinanszírozott rendeléseken. 20 éves lány vagyok, menstruációs panaszokkal és új védekezési módszer kitalálásával fordulnék hozzá. Nincsenek túl nagy elvárásaim, csak hallgasson végig, és vegye is figyelembe a problémáimat... ha bárki tud bármi biztatót mondani, nagyon megköszönöm! :)
2014. febr. 9. 22:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Idősebb, vagy fiatalabb legyen?
2014. febr. 9. 22:47
 2/4 A kérdező kommentje:

Igazából mindegy, csak legyen türelme egy max. 2 perces monológot végighallgatni, és kezdeni vele valamit, nem műbalhénak felfogni :D

Ja, azt elfelejtettem írni, hogy Ruzicska dokiról sok jót hallottam, de hozzá sajnos nem mehetek, mivel máshonnan ismerem, és így nem lenne illő beállítanom a rendelésére, ugyanez a helyzet Tamás Péter dokival is.

2014. febr. 10. 11:56
 3/4 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Őt nagyon tudom ajánlani, vagy esetleg [link]

[link]

Az a baj, hogy én szinte az összes nőgyógyászt ismerem Pécsen, alig van 1-2 akiről bármi rosszat tudnék mondani. De nyilván más amikor vizsgálatra kell menni hozzá. Akiket írtam azok mind nagyon türelmesek, mindegyiknek van magánrendelése, és bármelyikhez szívesen mennék ha problémám lenne, vagy pl babát szeretnék, szakmailag is nagyon jók, nem csak emberileg :)

2014. febr. 10. 15:12
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon rendes vagy, köszönöm szépen, hogy szántál rá időt és segítettél! :)
2014. febr. 10. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!