Mikor jön már meg?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok, 8.osztályos. Az osztálytársaimnak már mind megjött a menzesz, de nekem még nem. Elég sovány vagyok. A melleim is nagyon picik, sőt még melleknek sem nevezhetőek... Alsószörzetem nemrég kezdett nőni, de még csak pár száll van. Hónajjszőrzetemnek pedig nyoma sincs... Vajon mikor jön meg a menstruációm?2014. febr. 10. 18:37
1/4 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__53565..
olvasd el a 3. választ... :) nálad úgy gondolom az se gond ha 2 év múlva jön csak meg.... minden rendben veled ne izgulj :)
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.:)
2014. febr. 10. 19:37
3/4 anonim válasza:
Ne azt nézd, hogy a többi lány már menstruál, mert mindenki más ütemben fejlődik. Ha egy év múlva sem menstruálsz, akkor érdemes orvoshoz menni. Egyébként a menstruációhoz kell legalább 17-18% testzsír.
4/4 anonim válasza:
17,18 éves kor elött nem gond ha valaki nem menstruál.
Kicsit később érsz mint az átlag, viszont valószínűleg később fogsz öregedni is!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!