Ha tampont szeretnék használni mikor tudom, hogy megtelt? Hány éves kortól ajánlott?
Szerintem nem higiénikusabb, hisz az a sok alvadt vér mind benned marad, amíg ki nem cseréled.
Én 15 voltam mikor először használtam, 14 mikor kipróbáltam, de akkor még éretlen voltam hozzá.
Mindenképp minivel kezd, főleg ha szűz vagy még.
Ha kipróbálod, akkor tegyél be egy tisztasági betétet is, amíg ki nem tapasztalod, hogy mikor kell cserélned. Így nem lesz "baleset".
A mini tamponnal kezdj,és akkor, amikor a legerősebb a vérzésed. (jobban csúszik)
Ja, és várd meg, amíg megtelik, különben kutya nehéz kicibálni! Ha tele van, akkor könnyű kihúzni.
Hány éves vagy?
Igazából nincs korhoz kötve, ha úgy érzed, hogy szeretnéd kipróbálni, akkor hajrá :)
Elsőként minivel kezdj és olyan napon, mikor erősebben megvan, így könnyebben felcsúszik.
Mikor én használok, akkor egy idő után elkezdem úgy érezni, hogy cserélni kell. Valahogy kevésbé érzem kényelmesnek. Aztán csere után az újjal sokkal szabadabb a mozgás. Ezt első alkalomkor még nem fogod érezni, de idovel kitapasztalod majd. Ha kimész a mosdóba, akkor kicsit húzd meg a jelzőszálat. Ha rögtön kicsúszik, az azt jelenti, hogy megtelt. Ha akadozik, akkor még nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!