Az intim lemosót popsira is lehet használni, vagy nem ajánlott?
Figyelt kérdés
Előre is bocsánat,hogy két kérdést teszek fel, de még az a kérdésem,hogy a nivea jó-e, kicsit tartok a márkás cuccoktól, mert egészségtelenek.2009. dec. 5. 01:49
1/4 anonim válasza:
A Nivea (és pl. a Sába is ) tényleg jó, viszont a másik kérdésedet nem biztos, hogy értem: azt kérded, hogy megmoshatod-e intim mosakodóval a fenekedet is? Hát persze! Nem is lenne könnyen kivitelezhető, hogy a gátnál hátrébb ne kerüljön belőle :)
2/4 A kérdező kommentje:
igen, de elvileg ez a punci ph-jára van kifejlesztve, tehát popsira nem biztos,hogy jó.
2009. dec. 5. 12:07
3/4 anonim válasza:
popsira is teljesen tökéletes. régebben énis mostam vele, de aztán kitaláltam h az antibakteriális szappan biztos hatásosabb ezért a popsit azzal mosom:D
a nivea tényleg jó, én csak azt használok. a lactacydtól a gomba állandó vendég volt nálam. amint váltottam nivea-ra eltűnt. és azóta se jött vissza.
sztem a nivea a legjobb, mert azaz egyetlen intim lemosó aminek a lehető legközelebbh esik a PH-ja a punci Phjához.
4/4 anonim válasza:
Nyugodtan moshatod ott is. Én avonosat használok, nekem bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!