Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit jelenthet ez?

Elzabet kérdése:

Mit jelenthet ez?

Figyelt kérdés
Már megint megjött, viszont most szinte sötét barna, lehet mondani , hogy fekete, és semmi vér alapú dolgot nem lehet rajta észrevenni.Nem tudom mit jelenthet ez, de szerintem biztos menszesz.Segítsetek kérlek

2014. febr. 4. 20:20
 1/6 anonim ***** válasza:
A menstruáció előtt és után észlelt barnás folyás nagyon egyszerű jelenség, ez is vérzés, csak olyan kis mennyiségű, hogy a vérfesték a hüvely savas vegyhatásától így átszíneződik.. Ez teljesen természetes dolog, nem kell aggódnia miatta :)
2014. febr. 4. 20:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Pontosan úgy van,ahogy előttem írták. De mihez képest" jött meg megint"?
2014. febr. 4. 20:27
 3/6 anonim ***** válasza:
igyál cickafarkteát :D reggel este egy bögre
2014. febr. 4. 20:30
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm, az értelmes válaszokat:) . Azt úgy értettem, hogy nem most jött meg előszőr:)
2014. febr. 4. 20:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Bocs,de nem értettem. Semmi gond ezzel,nem kóros dolog és nem kell semmit tenned.
2014. febr. 4. 20:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Nincs semmi baj ezzel, teljesen rendbaen vagy így.
2014. febr. 5. 10:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!