Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Télleg segít ilyenkor a szex?

Télleg segít ilyenkor a szex?

Figyelt kérdés

Még több mint egy hét lenne a következö menszszemig de ma már egész délután azt éreztem hogy megakar jönni és igen erőteljesen fáj az alhasam.Évek óta mindig 17.én jön meg minden hónapban.De ma még csak 6.a van:S.És óránként egyszer wcre járok pedig ez nálam igen szokatlan.Nem szoktam és nem vagyok valami nagy folyadék ivó!Nálam a napi 1liter a normális,azaz a megszokott.

A kérdés lényege:Én ugy hallottam ha nagyon nehezen jön meg és nagyon fáj a hasam tőlle,és szeretkezek,utána jobb lesz,sőt az is lehet hogy meginditja a menszeszem.:) Ez igaz?!:)

Létszives normálisan válaszoljatok!Gunyolódó komolytalan válaszokat nem várok,nem hiányzik!

Előre is köszönöm a normális és hasznos válaszokat!:)

2009. dec. 6. 18:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Azok alapján amit leírtál szerintem csak felfáztál, hiszen fáj az alhasad, sokat jársz WC- re...
2009. dec. 6. 18:37
 2/12 A kérdező kommentje:

Nem hiszem!Mindig nagyon figyelek hogy ne legyen kinnt a derekam és vastag zoknit hordok!Itthon is mindig papucs,melegitö naci,és például most is zokni van rajtam:)

És hát a felfázástól nem érezhetném úgy folyton hogy megakar jönni!Azért írtam hogy megfog jönni!:) Vagy én rosszul tudom?:)Amugy köszönöm:)

2009. dec. 6. 18:40
 3/12 anonim ***** válasza:
Ezt én is hallottam, nem tudom, mennyi igaz belőle, mert még szűz vagyok. De ha van kivel, egy próbát megér, nem? :)
2009. dec. 6. 18:40
 4/12 anonim ***** válasza:
Ha felfáztál, esetleg méhnyálkahártya-gyulladásod van, azt a szex nem oldja meg (oké, eltereli róla a figyelmet egy időre, de rajta ez most nem segít). Szerintem próbálkozz zsályás ülőfürdővel, ha viszont nem jön meg, de a fájdalom megmarad, menj el orvoshoz.
2009. dec. 6. 18:42
 5/12 A kérdező kommentje:
Igen:) aranyos vagy köszi:) de félek attól hogy rosszabb lesz:(
2009. dec. 6. 18:42
 6/12 A kérdező kommentje:
18:42es köszönöm:) holnap veszek zsályát és megpróbálom!:)
2009. dec. 6. 18:43
 7/12 A kérdező kommentje:
Amúgy mitől lehet méhnyálkahártya gyulladást kapni? Az nagy baj?
2009. dec. 6. 18:44
 8/12 A kérdező kommentje:
és azt kifelejtettem hogy párnapja átlátszó folyásom van:S
2009. dec. 6. 18:48
 9/12 anonim válasza:
Nekem most nemrég volt úgy, hogy szerdára-csütörtökre vártam és vasárnap együtt voltam a barátommal, hétfő reggelre pedig már meg is jött. Úgyhogy nekem úgymond bevált.
2009. dec. 6. 18:51
 10/12 anonim ***** válasza:

Az is lehet, hogy e.coli fertőzés. Ezt bárhol elkaphatod, WC-n, a bugyidon keresztül és szexnél is. Az e.coli egy végbélbaktérium. Szerintem menj el holnap orvoshoz! Nekem odáig fajult, hogy véreset pisiltem, aztán egy hétig a kórházi ágyat nyomtam. Ezzel nem jó játszani. :( Gyógyulást! :)

18/L

2009. dec. 6. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!