Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehetséges, hogy terhes vagyok?

Lehetséges, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
2x lefeküdtünk már a barátommal,de anyuék nem tudják.15éves vagyok,de ha terhes lennék,nem bánnám. Mostanában sokat van hányingerem,ugytudom,hogy ez a terhesség egyik tünete.3napja kellet volna megjönnie a bajomnak.A barátom nem akar gyereket,igazából én sem,de ha már az vagyok,akkor nem szeretném elvetetni.Nem tudom mit tegyek.Ha anyukám megtudja,akkor nagyon mérges lesz.Még azt sem tudja,hogy lefeküdtünk már a barimmal.
2009. dec. 6. 13:27
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
..... vegyél tesztet és kicsit konkrétabban tedd fel a kérdést. Babát meg inkább vegyél a bababoltban ha játszani akarsz..
2009. dec. 6. 13:32
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
egyáltalán védekeztetek?? Azonnal mondd el anyukádnak.. 15 évesen ne akarj babát sok felelősségel jár, tanulj inkább.. mert a babát elkell tartani valamiből nem??
2009. dec. 6. 13:34
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Jéézusom..nemár..nem jutok szóhoz...

Miért nem vesztek óvszert???A világ legegyszerűbb dolga, és mellesleg a legbiztonságosabb is az nem megoldás, hogy úgy csináltok, mintha nem állna fönt ez a veszély!

Ne legyetek már hülyék!!Még túl fiatal vagy egy gyerekhez!!

2009. dec. 6. 13:40
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
védekeztetek? mivel?
2009. dec. 6. 13:43
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem bánnád? Gyerek vagy nyuszika! Vegyél egy tsztet, és hívj fel egy nőgyógyászt! És mesélj, hogy mi van. Védekeztetek? A hányinger mikor jelentkezik? Ha at vagy mennyi idős lehet a baba?!
2009. dec. 6. 13:44
 6/9 anonim ***** válasza:

Istenem! Miért teszitek tönkre magatokat? Tényleg nincs ebben a korban jobb program, mint szexelni?! Nem bánnád a babát? Dehát te magad is gyerek vagy még!

Gyorsan mondj el mindent az anyukádnak, hidd el, ha valaki hát ő fog tudni segíteni, amíg nem késő.

Vesztek tesztet, pisilsz, megnézitek, mit mutat. Ha szerencséd van, negatív, de ha nem jön meg 2-3 napon belül a menzeszed, mindenképpen el kell menni nőgyógyászhoz, mert előfordulhat, hogy nem elég magas a terhességi hormonszinted, miközben terhes vagy. Bízz anyukádban, ő - mégha nyilván haragudni is fog, jogosan!!! - a legjobbat akarja neked!

2009. dec. 6. 14:20
 7/9 anonim ***** válasza:
Amíg barid van, addig nem akarj gyereket, mert te magad is az vagy. Mondd el anyukádnak vagy menj el nőgyógyászhoz, bár ahhoz gondolom szégyellős vagy.
2009. dec. 6. 15:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem kamu a kérdés, nem lehet valaki ennyire hülye... Minden 15 éves be van tojva, ha esetleg úgy tűnik, hogy terhes (bár akkor miért szexel vagy legalább miért nem védekezik...), ő meg nem bánná. Aki ezt komolyan gondolja, az nem tesz fel ilyen kérdést.
2009. dec. 6. 15:28
 9/9 A kérdező kommentje:

Hát,akkor én hülye vagyok. Nem vagyok híve az abortusznak.

Egyébként nem védekeztünk.Még mindig nem jött meg a vérzésem,viszont Anyunak elmondtam a dolgot,nagy bátorság kellet hozzá.Ki volt akadva,de én rosszabbra számítottam.Leültünk 3-an beszélgetni a dologról és vettünk tesztet is,ami negatív lett,de Anyu bejelentett a dokihoz.Ma megyünk hozzá délután.Nem tudom,mi lesz.

2009. dec. 8. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!