Lehetséges, hogy terhes vagyok?

Jéézusom..nemár..nem jutok szóhoz...
Miért nem vesztek óvszert???A világ legegyszerűbb dolga, és mellesleg a legbiztonságosabb is az nem megoldás, hogy úgy csináltok, mintha nem állna fönt ez a veszély!
Ne legyetek már hülyék!!Még túl fiatal vagy egy gyerekhez!!

Istenem! Miért teszitek tönkre magatokat? Tényleg nincs ebben a korban jobb program, mint szexelni?! Nem bánnád a babát? Dehát te magad is gyerek vagy még!
Gyorsan mondj el mindent az anyukádnak, hidd el, ha valaki hát ő fog tudni segíteni, amíg nem késő.
Vesztek tesztet, pisilsz, megnézitek, mit mutat. Ha szerencséd van, negatív, de ha nem jön meg 2-3 napon belül a menzeszed, mindenképpen el kell menni nőgyógyászhoz, mert előfordulhat, hogy nem elég magas a terhességi hormonszinted, miközben terhes vagy. Bízz anyukádban, ő - mégha nyilván haragudni is fog, jogosan!!! - a legjobbat akarja neked!

Hát,akkor én hülye vagyok. Nem vagyok híve az abortusznak.
Egyébként nem védekeztünk.Még mindig nem jött meg a vérzésem,viszont Anyunak elmondtam a dolgot,nagy bátorság kellet hozzá.Ki volt akadva,de én rosszabbra számítottam.Leültünk 3-an beszélgetni a dologról és vettünk tesztet is,ami negatív lett,de Anyu bejelentett a dokihoz.Ma megyünk hozzá délután.Nem tudom,mi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!