Létezik hogy egy 16 éve lány éjjel bepisil?
Figyelt kérdés
Van egy 16 éves barátnőm, tegnap este visszamentem hozzá mert ott maradt a kulcsom, az apja engedett be, ő már készült lefeküdni pizsomába jött ki a mosdóbol, és a meglepetésemre tisztán láttam hogy pelenkát hordott a pizsoma alatt. Amikor látta hogy látom gyorsan leült szerintem nagyon szégyelte magát.Gyorsan elmentem.De én tisztán láttam... Ma nem merem felhivni, nem tudom mit csináljak. Kérdezzem meg hogy beteg-e? Vagy várjak egy pár napot? Mi lehet vele?2009. dec. 6. 10:04
11/22 anonim válasza:
Biztos, hogy pont meg volt neki.
12/22 anonim válasza:
Ugye felhívtad már ? :=) Ne hagyd őrlődni szegényt, van épp elég baja!
13/22 A kérdező kommentje:
Még nem hivtam fel nem tudom mit mondjak neki, lehet hogy most jobb ha nem hivom. Mit mondjak neki?
2009. dec. 6. 15:01
14/22 anonim válasza:
minek várod itt a válaszokat ha te már eldöntötted hogy úgysem fogod felhívni?! kár a kérdésedre írni bármit is komolyan mondom!
15/22 anonim válasza:
Bármit. Fecsegj vele könnyedén, milyen jó volt együtt ez-meg-az tegnap, valamit. Csak azt ne, hogy mit láttál. Ha ő szóba hozza (amire nagyon kicsi az esély, de azért ne érjen készületlenül) akkor üsd el valami kedvességgel.
Ha egy kicsit is számít neked ez a lány, nem hagyod szegényt rágódni egy ilyen butaságon.
16/22 anonim válasza:
remélem már felhívtad. az vagyok aki először mondta hogy biztos pont megvolt neki. ezt ne ciki dologként kezeld, mi lesz ha majd együtt laktok esetleg és ő maxi betéttel alszik meg két bugyit vesz fel rá meg törölközőt tesz maga alá? hívd fel, találkozzatok, ne hozd szóba a dolgot, ha ő szóba hozza akkor mondd neki hogy nem volt benne semmi égő, és tök normális dolog. esetleg megkérdezheted kedvesen hogy ,,ugye nem vagy beteg?" ezt figyelmességnek fogja venni és azt fogja érezni hogy félted. de ne lásson rajtad semmi undort vagy lenézést, ez nagyon fontos.
17/22 anonim válasza:
Ha bepisil, azt sem kell szégyellni!!! Ennek a betegségnek Inkontinencia a neve és attól, hogy valaki bepisil, még nem kevésbé jó és értékes ember!!! Akár menstruált, akár bepisil, ne hagyd cserben!!! Érezze, hogy vele vagy, bármi történik is!!!
18/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ma beszéltem vele de nem kérdeztem az esetről, nem akarom megbántani vagy kellemetlen helyzetbe tenni.
2009. dec. 7. 16:48
19/22 anonim válasza:
Az is lehet, hogy felfázott és napközben is gyakran kellett wc-znie, és elővigyázatosságból vette fel. Esetleg korábbi felfázásnál már volt kellemetlen tapasztalata éjszaka.
20/22 anonim válasza:
Fú de szekszi. Imádom a pisifétist
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!