Létezik hogy egy 16 éve lány éjjel bepisil?
Figyelt kérdés
Van egy 16 éves barátnőm, tegnap este visszamentem hozzá mert ott maradt a kulcsom, az apja engedett be, ő már készült lefeküdni pizsomába jött ki a mosdóbol, és a meglepetésemre tisztán láttam hogy pelenkát hordott a pizsoma alatt. Amikor látta hogy látom gyorsan leült szerintem nagyon szégyelte magát.Gyorsan elmentem.De én tisztán láttam... Ma nem merem felhivni, nem tudom mit csináljak. Kérdezzem meg hogy beteg-e? Vagy várjak egy pár napot? Mi lehet vele?2009. dec. 6. 10:04
1/22 anonim válasza:
Llehetséges ilyesmi,elég kínos dolog.Remélem,nem hagyod el ilyesmi miatt.Hívd fel,és mondd el neki,mennyire szereted.
2/22 anonim válasza:
ha nem kamu a kérdés és magától nem említi meg neked ezek után, ne hozd fel.
3/22 A kérdező kommentje:
Persze hogy szeretem. Nem akarom megbántani.Nekem is nagyon kinos a helyzet.
2009. dec. 6. 10:13
4/22 anonim válasza:
én a bepisilés helyett inkább a mensire tippelnék. van akinek annyira erős hogy egy éjszakai betéttel is tócsa lenne alatta éjszaka. itt gy-k. is olvastam már hogy valaki a legerősebb napokon pelenkát rak be. sajnos van ilyen. nem tudod hogy megvolt-e neki aznap? mert sztem valószínűbb hogy mensi miatt volt rajta. ha tényleg bepisil az komoly lelki bajokra utal.
5/22 anonim válasza:
Nekem is egyből a menstruáció jutott az eszembe.Megvolt neki nem tudod?
7/22 A kérdező kommentje:
Nem vagyok szakértő, tudom hogy betétet vagy tampont hordtok ilyenkor. De neki valami más volt, nem olyan mint egy Libero pelus hanem mintha egy törölköző vagy hasonló lett volna a bugyijába és úgy . . . zörgött mintha egy nejlon zacsit rakott volna be. Hát nem hiszem hogy ha mensizik valaki ilyet hord.
2009. dec. 6. 10:43
8/22 anonim válasza:
Keress egy kicsit itt vissza és meglátod, hogy bizony jónéhány lány, nő éjszakára igazi pelenkát vesz fel, ha erős a vérzése. Inkább, minthogy eláztassa az ágyat, matracot, takarót, stb., merthogy a pelenkából nem tud sehol kifolyni a cucc (végül is logikus, ha egyszer a babáknak is jó).
Szerintem is inkább ez lehetett az ok, és szegény elszégyelte magát, amiért lebukott előtted. Ne említsd meg, hogy bármit láttál, észrevettél, de igenis hívd fel, mintha mi sem történt volna. Most biztosan ő is azon őrlődik, hogy mit gondolsz róla.
9/22 anonim válasza:
Igazuk van.Egy betét néha nagyon kicsi tud lenni,még az éjszakai is!Elől hátul kifolyik belőle a cucc,átázik... :S Mármint akinek erős a vérzése... Szóval a pelenka csak egy praktikus megoldás,tulajdonképpen én ezt nem is szégyellném.Ha bepisilés miatt hordanám,akkor azt már igencsak cinkesnek tartanám,dehát Őt lehet,h ez is nagyon zavarja.Szerintem is hívd fel,mert valószínű ezen rágódik.Én tutira bőgnék a barátnőd helyében most.
10/22 anonim válasza:
Vannak felnőtt pelenkák is, amik erős vérzés esetén nagyon praktikusak tudnak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!