Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Honapok ota minden nap rosszul...

Honapok ota minden nap rosszul vagyok vajon mitől?

Figyelt kérdés
Régota napi szinten felkelek reggel remegek kell 20 perc míg jobban leszek, aztán irány a munka ott ugy ahogy el vagyok, el megyek Fiamért az oviba hazaérunk és mikor kezd sötétedni előjön a kettős látásom nem bírom nézni a tv-t! Ezen felul majdnem minden nap fáj a fejem szédulok vagy éppen szur a mellkasom. Elegem van hogy nem tudok aludni bármikor fekszem le rosszul és nehezen alszom reggel hulla vagyok. Nem tudom mit tegyek prbálom nyugtatni magam hogy biztos bebeszélem magamnak a dolkokat és tuti ez pánik betegség de amikor a vérnyomás mérő 140 per 90 a szívverésem szinte állanodan kora reggelis 110 felett van nem hiszem el hogy ez normális. Félek hogy nincs-e valami komoly neurologiai problémám nem tudom mit tegyek 26 éves lány

2014. febr. 1. 11:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Jogos a félelmed. ne húzd tovább! Menj el orvoshoz!
2014. febr. 1. 11:32
 2/2 anonim válasza:
Szia! Nekem arczsibbadással és szédüléssel,mellkasfájdalommal kezdődött és amikor másodszor előjött orvoshoz fordultam.Csinált EKG-t,meghallgatott,vérvételen is voltam és közölte hogy minden tökéletes.Úgyhogy ennyiben maradt a dolog.Jobban is lettem.Most sokkal rosszabb a helyzet,én sem alszok,mellkasom szúr,folyt a nyakam és ver a víz.Holnap megyek vissza a dokihoz,de én úgy döntöttem hogy elmegyek egy bach virágterapeutához mellette. Valamit tennem kell mert így nem maradhat.Te se halogasd nem jó sem Neked sem a Kisfiadnak sem,magamról tudom :(
2014. febr. 24. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!