Menstruációs (nagy? ) gondok?
Figyelt kérdés
sziasztok!Hétfő este megjött a menstruációm,de jóval kevesebb mint szokott.Színe stimmel,de a mennyisége nem..
Ez baj?1/L
2014. jan. 31. 05:31
1/9 anonim válasza:
Nem, önmagában nem baj, ilyen mennyiségingadozás előfordul. Ha legközelebb is ezt tapasztalod, vagy társul hozzá valamilyen szokatlan tünet, akkor azért látogass el a nőgyógyászhoz.
2/9 anonim válasza:
1. ha tele vele a tököd,ne olvass bele ebbe a témakörbe! Ne erre verd a tele töködet! Keress hús-vér nőt,vagy szerezz egy guminőt!
Kedves kérdező ez még nem jelent gondot (még kicsit sem).
A nő nem gép,nem mindig ugyanolyan a menzesz. Ha terhes nem lehetsz, más panaszod nincs,akkor ne foglalkozz vele!
3/9 anonim válasza:
Első! Ki mondta, hogy válaszolj? Kedves Kérdező, szerintem ha nem régóta menstruálsz, akkor nincs gond. Egyébként a korod gondolom nem 1 év. :D
4/9 A kérdező kommentje:
17vagyok:D
5eve menstrualok
2014. jan. 31. 08:05
5/9 anonim válasza:
Előző vagyok. Ha más tüneted nincs, pl. fájdalom, akkor így sincs semmi gond. :) Ne aggódj! :)
7/9 A kérdező kommentje:
Most lattam,hogy mar normalis a mennyiseg.Akkor mert igy volt az elejen?
2014. jan. 31. 11:22
8/9 anonim válasza:
Előfordul ez felnőtt nőknél is, ha más tüneted nincs, akkor ez természetes.
9/9 anonim válasza:
Ne törődj vele, előfordul. Én személy szerint örülni szoktam neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!