Anya miért nem engedi hogy borotváljam?
Figyelt kérdés
Mostmár eléggé nagy és torna órákon se merek öltözni.Pedig ma lesz tesi és nem tudom hogy fogom csinálni hogy most se lássák meg(14 éves lány vagyok)2014. jan. 29. 09:51
11/17 anonim válasza:
Hiába vitatkoztok,manapság mindenki szőrtelenít,vagyis szinte mindenki! Ez a divat,aki nem csinálja azt ápolatlannak mondják,a gyerekek a suliban mindenképp!
12/17 anonim válasza:
A gyerekeket a suliban fel kéne világosítani, hogy szőrös puncival is lehet valaki ápolt. Ez nem feltétele az ápoltságnak.
13/17 anonim válasza:
És jól mondtad Kedves 12:41-es válaszoló, ez divat. Nem ápoltság kérdése.
14/17 anonim válasza:
12:41 vagyok!
Én egy szőrös alkatú lány vagyok,és ne tudjátok meg mit cikiznek ha véletlenül nem vagyok tükörsima,vagy kilátszik egy kis szőr. Én nem tartom a szőrt ápolatlannak,de a fiúk többsége és azok a lányok akiknek nincs ilyen gondjuk nagyon ápolatlannak tartják,és akkor most itt még finoman fogalmaztam! Ez a divat,ezt sugallja a média,és akár tetszik akár nem terjed a pasik irányába is. Pár év és nekik is ciki lesz ha szőrösek.
15/17 A kérdező kommentje:
Engem nem érdekel ha fertőzést kapok vagy ,,szőrtüszőt'' és nem a fiúk miatt akarom leszedni hanem igy nagyon nem tudom magam elfogadni!undoritó vagyok...v-v és anya nem engedi hát nem ennyi majd várok 1000 évet feladtam.
2014. jan. 30. 19:58
16/17 anonim válasza:
Mi lenne ha nem hozták volna divatba a punci borotválást? Akkor Te sem tartanád undorítónak.
17/17 anonim válasza:
Én nem kértem engedélyt, fogtam egy borotvát és leszedtem. Hozzáteszem nem éltem nemi életet természetesen, de nekem úgy jobb volt, jobban éreztem magam tőle. Egyszer nem kérdeztem meg a szüleimet, hogy lehet-e. Szerintem ez nem az a kategória, mintha testékszert/tetkót szeretne csináltatni egy kamasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!