Anya nem engedi hogy borotváljam. Miért? (lány vagyok)
Nem engedi? Mit? Azt,hogy borotváld, vagy hogy másképpen szőrtelenítsd magad?
Miért nem ülsz le vele beszélgetni? Mond el neki, hogy rohadt ciki ha valaki szőrösen megy iskolába. Az osztályban a többi lány már gondolom régóta szőrteleníti magát.
Emlékszem mikor a 15 éves elsős gimis lányom hazajött felháborodottan, mert párban kellett tornázniuk és a partnere szintén nem volt szőrtelenítve. A torna desz alól ki kandikált a lány bozontja. Nagyon fel voltak háborodva és gusztustalannak tartották!
Gondolom Te sem szeretnél így járni. Ez most a trendi, és be kell állni a sorba. A 80-as években pedig a bozontos volt a divat. Illetve a lányok nem hordtak melltartót. Akkor az volt a trendi, most pedig ez. Ezt anyukádnak is meg kellene érteni.
67%-os!
Azért bocs,a sorba nem kell beállni,ez így túlzás.Akkor borotválja valaki magát ha valóban ő így akarja,csak azért mert más csinálja ne tegye.Az birka aki bármit csak azért csinál mert más is csinálja és nincs egy önálló véleménye,akarata,gondolata.Csak a sorba beállásással nem értek egyet,a kifejezés nem tetszik,legyen egyéni.
De valóban ha zavarja akkor borotválja le,de mivel elég fiatal nincs 14 évesen sem,szépen vágja le ollóval és csak a zavaró részeket, csak a szeméremdobnál lévő területet szedje le borotváva.Ennyi idősnél meg anyuka ne mászkáljon már be a gyerekhez ha az eléggé alul ölözött(fürdik,öltözik-vetkőzik)
De sok mindenben igazat adok,de a sorba beállással nem,mert más területen is kitalálhatnak csajok sokmindent és csak azért csinálja később ő is mert más is azt teszi,gondolok itt bago,pia,magamutogatás.
A szőrtelenítéssel azért kell vigyázni,amikor azt mondjuk nyugodtan tegye meg,mert sokszor akár 12-13 évesek is írhatnak ide,és ők még nagyon fiatalok ehhez,még nincs a telejes szőrzetük kialakulva,tehát a korai borotválástól a szőrzetük vastagodhat,erősődhet.
Általános iskolás korban még ez tök felesleges.
Ne a többi osztálytársból indulj ki.
Bár én férfi vagyok de aki még kislány az maradjon is az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!