Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Csajok! Ti is szerettek...

Csajok! Ti is szerettek menstruálni?

Figyelt kérdés
nekem ez olyan mint az önkifejezés egy módja :) még akkor is ha fáj az első napon.
2009. dec. 4. 11:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem ritka az olyan nő aki szeret,de ha van valamilyen hajlama rá vagy beütése annak lehet kellemes is szóvalnem tudom. :D

egyébként meg ez van ezt kell elfogadni a női nem létezésének elkerülhetetlen természetes folyamata,az anyának való érettség egyik fő jele,számomra kellemetlen és kicsit idegesítő is a wc-re járkálni elég sokszor, de ez van, ez az emberi nőnemű létnek a sorsa,és ezt kell szeretni mivel így fejlődött ki az emberi faj :D

utólag,én is kívánom mindenkinek akinek problémája van a menszesszel hogy gyógyuljon meg ha lehetséges,ennek az ellenkezője is tényleg rossz lehet :(

2009. dec. 4. 17:36
 12/14 anonim ***** válasza:
Én az első válaszadóval értek egyet, mert ugyan ebben a cipőben járok.Mindig azon imátkozom, hogy jöjjön meg, mert volt már olyan, hogy gyógyszerrel sem volt, mikor megjött akkor meg azon, hogy csak normálisan múljon el, mert volt már olyan, hogy gyógyszer mellett is megvolt egy hónapig.
2010. jan. 3. 00:46
 13/14 anonim ***** válasza:

húh

ez nagyon extrém, amit leírtál. és mit mond az orvos, mi lehet az oka, hogy még gyógyszerrel is ennyire össze-vissza van?

2010. jan. 3. 05:42
 14/14 anonim ***** válasza:
rossz volt a gyógyszer, a ciszták már csak ilyenek:)
2010. jan. 3. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!