Csajok! Ti is szerettek menstruálni?

Nekem vérzésgondjaim vannak, így én irigylem azt, aki rendesen menstruál, mert az azt jelenti, hogy működik a peteérése, stb. valószínűleg teherbe tud esni majd, ha akar. Nekem sosem volt normális a vérzésem, évente párszor jön meg csak magától, gyógyszerekkel kell, hogy meghozzák, így azt kell mondjam, hogy IGEN, én örülök, ha menstruálok.
Azt nem mondanám, hogy önkifejezés, de a nőiesség, termékenység jele, fontos a lelki egészség szempontjából is a menzesz. Én nem érzem magam tejles értékű nőnek így, "selejtes" vagyok, irigylem azt, akinek külső segítség nélkül normális menzesze van.

11:29 ez rohadtul nem hülye kérdés. mert legalább rávilágított, hogy te nem éled meg helyesen a nőiességedet! bár ez magánügy.
én is görcsölök nagyon az első napon. de mindezekkel együtt imádom, mert a részem, a női részem része. nehéz szavakkal elmagyarázni persze...messze nem tudom úgy megfogalmazni, ahogy érzem.
csak gondoltam megnézem mások hogyan vannak ezzel.
kedves első: nagyon sok női egészséget kívánok neked!

én nem szeretek, de sokkal jobban utálnám, ha nem menstruálnék. egyfajta szükséges rossz. az is igaz, hogy nekem erős fájdalommal jár együtt, ami már a menzesz előtt legalább egy héttel megkezdődik, szóval, sok fizikai problémát okoz. a vér kevésbé zavar.
egyet utálok: amikor egy kutya közelít olyankor. egyszer egy körbeszaglászott, az nagyon ciki volt!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!