Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért van ez, előfordul az...

Miért van ez, előfordul az ilyesmi?

Figyelt kérdés
Múlthét hétfőn jött meg és akkor kezdtem el szedni elsőre a fog. gátló-t! Rendesen megvolt múlthét szombatig de azóta ilyen pecsételő vérzésem van a mai napig. Ez mitől lehet?
2009. dec. 3. 22:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

gyogyszer mellekhatasa, nem biztos, hogy jo lesz neked ez a gyogyszer.

Ha par nap es nem all be menj vissza, mert lehet lecserelik.

Nekem is ez volt.

Mit szedsz?

2009. dec. 3. 22:08
 2/13 A kérdező kommentje:
Belara
2009. dec. 3. 22:11
 3/13 A kérdező kommentje:
de semmi bajom nincs tőle egyébként, semmi mellékhatás ami le van irva a tájékoztatóban, azt is hozzá kell tennem , hogy a menstruációm eddig nemvolt rendszeres, lehet hogy ettől van most?
2009. dec. 3. 22:12
 4/13 anonim ***** válasza:

Mas mellekhatas nem nagyon szokott kijonni csak ez.

Hat ez megint egy kevesbe ismert gyogyszer.

Nem is ertem, hogy a dokik minek irnak fel neve sincsen gyogyszergyartok termekeit.

Milyen ceg gyartja ezt?

Hany eves vagy?

2009. dec. 3. 22:14
 5/13 anonim ***** válasza:
nem tudom ki volt az a nagyon ész doki, aki rendszertelen menstruációra felírta a fogamzásgátlót :S, én se kaphatok fogamzásgátlót, mert nekem is rendszertelen
2009. dec. 3. 22:15
 6/13 anonim ***** válasza:

Miert ne kaphatnal?!

A fogamzasgatlo pnot,hogy jo arra, hogy beallitasa a ciklust!!!!

2009. dec. 3. 22:19
 7/13 A kérdező kommentje:
Épp ezért mentem el, mert rendeszereteln és ő mondta hogy ettől rendbejön, ezt a gyógyszert fiataloknak szokták felirni és 17 vagyok a gyártó egy német cég: Grünenthal GmbH Aachen
2009. dec. 3. 22:20
 8/13 A kérdező kommentje:
Doki aztmondta ez a legjobb a fiatal lányoknak... de ez nem azt jeleti h nemhat a gyógyszer ugye?
2009. dec. 3. 22:22
 9/13 anonim ***** válasza:

Ertem!

Nem, nem jelenti azt, hogy hatastalan.

Csak tudom, hogy ez kellemetlen.

Szedd tovabb akkor, ha ezt mondta a doki, de ha par napon belul ez a pecseteles nem mulik el, akkor hivd fel ot a rendeloben, es mondd el, hogy mi van.

Hatha cserel, vagy megnyugtat, hogy mondjuk ez lesz az elso honapban es aztan beall vagy valami.

De ha nem mulik mindenkepp konzultalj vele!

2009. dec. 3. 22:25
 10/13 A kérdező kommentje:
NAgyon szépen köszönöm a válaszokat! :) ha nem múlik mindenképpen konzultálok velem, mert azért elég kellemetlen :(
2009. dec. 3. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!