Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Szeptemberben volt utoljára szexuális kapcsolatom, nem védekeztünk, de nem ment el..az volt kb a szüzességem elvesztése után az első..(Július végén vesztettem el) Október 9.-én jött meg utoljára (kb 4-5napig tartott) és azóta nem..2 tesztet csináltam mind a kettő negatív lett..az utóbbi napokban elkezdtem érezni menstruációs tüneteket ( fájnak a melleim meg menstruációs görcsök ) ma este megjött, de elég kevés meg halvány..sok helyen olvastam, hogy új hormonok szabadulnak fel/megváltozik a hormon háztartásom a szüzesség elvesztésétől/hirtelen szexuális élet..és emiatt kimaradhat hónapokra illetve megváltozhat a menstruáció..mivel az esemény régen történt és semmi jele terhességnek és a tesztek is negatívak lettek így nem hinném, hogy arról lenne szó, de tudom, hogy nőgyógyászhoz kéne elmennem, csak igazság szerint félek..és azért nem is mertem még ide írni, mert nem akarok rémhíreket hallani(sajnos kicsit hipohonder vagyok és képes vagyok beképzelni magamnak bizonyos tüneteket..meg enyhe pánikbetegségem is van és hajlamos vagyok pánikrohamot kapni tehát az olyanok akik rémisztgetni akarnak kíméljenek)..csak saját tapasztalatokat esetleg, hogy volt-e már valaki így..előre is köszönöm! 17/L2014. jan. 23. 00:50
1/3 anonim 

válasza:

Nem vagy terhes, ha mindkét teszt negatív. De nem értem miért kell a tűzzel játszani. Nem lenne ésszerűbb védekezni? Akkor nem kellene amiatt aggódnod, hogy terhes leszel...
2/3 anonim 

válasza:

nem vagy terhes viszont nagyon felelötlen vagy. Ha már amugyis hipohonder lehetne annyi eszed hogy védekezel. sok baba fogan megszakitás mellett csak akkor szabad igy "védekezni" ha nem baj ha becsuszik a baba... A másik mint tudjuk betegséget is elkaphatsz aminek sokáig nincs is tünete tehát ne is keress magadban. Most hogy élsz nemi életet már mindenképp el kell járnod nögyógyászhoz évente.
3/3 A kérdező kommentje:
Igen igazatok van, nagyon felelőtlen voltam és ezt tudom is és tanultam belőle, mert hónapokig rettegtem...soha többet ilyet....de most rendesen megvan úgyhogy nincs baj csak összezavarodott a hormonháztartás szerintem
2014. jan. 23. 15:50
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!