Mire lehet számítani első nőgyógyászati vizsgálaton ebben az esetben?
Figyelt kérdés
Felnőttkorban is megmaradó vizeletvesztés (inkontinencia) miatt tovább küldött a háziorvos először urológiára, aztán az utalt tovább neurológiára és nőgyógyászatra. Csütörtökön van időpontom nőgyógyászhoz. Azt szeretném kérdezni, hogy mire számíthatok ezzel a problémával? Hogyan fognak megvizsgálni? Szűz vagyok, ha az számít valamit. 18lma 15:50
1/2 anonim 

válasza:

Azt mindenképp el kell majd mondanod, hogy szűz vagy és azt is meg fogják kérdezni hogy mikor volt az utolsó menstrucáió.
Attól függ hogy hogyan vizsgálnak, hogy milyen problémára gyanakszanak. De mindenképp igazodni fog ahhoz hogy szűz vagy. Nekem például szüzen kellett egy probléma miatt hüvelyi ultrahangot csinálni. Szerencsére a doki kedves volt, megnyugtatott, segített és így teljesen fájdalommentes volt a dolog
2/2 anonim 

válasza:

Ez 99%-ban nem nőgyógyászati probléma ebben a korban, nem is értem, miért küldött oda.
Akár még egy pszichológus is segíthet. Lehet, hogy nem szervi, hanem pszichés a baj eredete: izgalom, stressz, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!