Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek ha pont utazás...

Mit tegyek ha pont utazás előtt jött meg? SOS!

Figyelt kérdés

Ma jött meg a menstruációm.Péntek reggel indul a busz amivel utazok, 4 óra hossza az út.Megállni nem fog:/ Tampont még soha nem használtam igazából még nem szántam rá magam, szerintem még fiatal vagyok hozzá. Mit tegyek hogy ne ázzak át?:(

14/L

2014. jan. 22. 18:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Anyudat kérdezd meg erről a tamponos dologról, nem gáz. Légy kreatív.... betétet berakod a bugyiba és max még ráterítesz jó sok papírzsepit. Senki se fogja észrevenni... Vérszagtól meg ne félj én akkor se éreztem meg amikor valaki fürdőruhában volt de mondta, hogy nem jön fürdeni mert megjött.(betétet hordott)
2014. jan. 22. 18:17
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne félj a tampontól!

A háziorvosom is mondta, hogy egyáltalán nincs azzal semmi gond, hidd el sokkal praktikusabb is, de, ha nem is mindennapos használatra, legalább az út alatt rakd be nyugodtan!

Ha nagyon vérzel, akkor nagyon könnyen fel fog csúszni és egyáltalán nem lesz kellemetlen érzés, hidd el, először én is betétet használtam ,aztán rájöttem,hogy mennyivel megkönnyíti az életemet a tampon.

2014. jan. 22. 18:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Talán a 3. napban annyira nem lesz vészes már, amit tehetsz, hogy nagy, hosszú éjszakai betétet raksz be, és fölé nagy adag vattát, így duplán vagy biztosítva. Kb olyan, mintha egy tampon-betét kombináció lenne benn.
2014. jan. 22. 18:29
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkettőtöknek! hát nemtudom, még átgondolom ezt a tamponos dolgot meg utána nézek aztán döntök.. :)
2014. jan. 22. 18:32
 5/6 anonim ***** válasza:

Azt mindenképpen javaslom, hogy ne "élesben", azaz ne a buszúton használj először tampont. Próbáld ki előtte, hogy egyáltalán jó-e neked. Nekem pl rendszeresen görcsölt tőle a hasam, úgyhogy fel is hagytam vele. Meg szerintem nem is egészséges, de erről megoszlanak a vélemények.

Az utazáskor már a harmadik napon leszel, nem kell félned hogy 4 óra alatt (oké, legyen 5 óra, a fel/leszállással együtt) átázna egy nagyobb betét. Én vattát tuti nem tennék be, nem éppen guszta dolog. Egy éjszakai betét tuti kibírja, én szülés után használtam és nem volt gond vele, pedig akkor nem menstruációs mennyiségű vér ürül hanem kb 10-szer több...

2014. jan. 22. 23:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Ne akkor próbáld ki először a tampont, amikor sietsz! Tegyél be éjszakai betétet!
2014. jan. 23. 06:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!