Holnap vizelet mintát kell vinni suliba, de nekem pont most van meg. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
holnap orvosi vizsgálatra megyünk a sulival és tuti vér is lesz az üvegben ha pisilek..:s2013. dec. 11. 15:38
1/8 anonim válasza:
-.-" majd beviszed máskor ha már nem lesz meg
2/8 anonim válasza:
Megmosakszol pisi előtt és akkor valószínűleg nem lesz benne vér. De szóljál annak, akinek le kell adni, hogy megvan, hogy tudják.
3/8 anonim válasza:
Előszőr pisilj egy kicsit egy másik edénybe, vagy a WC-be, majd folytad az üvegbe, talán a középsugaras már nem tartalmaz vért. Amikor leadod kérdezz rá, hogy gond-e ha éppen megvan.
4/8 anonim válasza:
Szerintem is mosakodj meg előtte kicsit, az sosem árt. Különben meg ne parázz miatta. Adtam már le helyben az orvosnál vizeletmintát így, semmi gond nem lett belőle. De azért szólj hogy mi újság.
5/8 anonim válasza:
Mondd meg, hogy éppen menstruálsz.
6/8 anonim válasza:
Felraksz tampont, megmosakszol alulról, és úgy indulsz a vizsgálatra.
7/8 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek:) azért sztem holnap elviszem,első:D
2013. dec. 11. 16:20
8/8 anonim válasza:
Ha tampon mellett levett vizeletet viszel, akkor is mondjad meg, hogy menstruálsz. Vért is fog tartalmazni a vizelet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!