Pont szilveszterkor fog megjönni. Ez persze még nem baj de anyámék azt találták ki hogy welness hotelba menjünk. (mármint az utazás 29-02) miT CSINÁLJAK?
Tampon?
Vagy kérd meg őket, menjetek máshova, és oda egy másik alkalommal. Vagy ne fürdödj.
Szedsz fogamzás gátlót??
Mert akkor orvosolható lenne a probléma.
Ha nem, akkor tampon.
Meleg vízben (közös fürdő) NEM SZABAD TAMPONT HASZNÁLNI!!!!!
Nagyon komoly fertőzést lehet összeszedni.
Max a hidegvizes úszómedencébe menjél be tamponnal. Én programváltoztatást kérnék a szüleimtől.
Biztos igaza van az előttem hozzászólónak, mert akkor valóban nagyobb a fertőzés veszély, de én már fürödtem nagyon sokszor meleg vizesbe tamponnal, semmi bajom nem lett, mondjuk az első egy-két napot biztos nem fürödnék, nem akarnám, hogy vörösödjön a víz.
Nyáron a barátnőm (nem menstruált) a strandon a hideg vizes medencében szedett össze fertőzést, én pl. fizikailag képtelen lennék bemenni hideg vízbe (na meg úszni sem tudok, ill. valamennyire tudok de utálok), wellness szállodában nem is nagyon szokott lenni tipikus úszómedence, inkább pezsgőfürdő, thermál víz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!