Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Pont szilveszterkor fog...

Pont szilveszterkor fog megjönni. Ez persze még nem baj de anyámék azt találták ki hogy welness hotelba menjünk. (mármint az utazás 29-02) miT CSINÁLJAK?

Figyelt kérdés
2010. dec. 3. 22:46
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
És melegvízben,szaunában lehet tampont használni?
2010. dec. 11. 08:02
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy használsz tampont?

Megoldás lehet, hogy megkéred őket, hogy menjetek máshová. Ti nem beszélitek meg előtte otthon, hogy ki mikor menstruál? Nálunk a nyaralás amíg kisebb voltam és már menstruáltam, de nem használtam tampont, mindig úgy lett megszervezve, hogy anyám megkérdezte, mikor fog megjönni, hozzáigazította az övét, és akkor mentünk, amikor senki se menstruált. (Ráadásul törődött velem annyira, hogy tudta, mikor fog nekem is megjönni. Mi tudunk ilyenekről kommunikálni.)

Amúgy meg nem fog vörösödni a víz, ezt a problémát egyszerűen meg lehet oldani. Rendszeresen kell tampont cserélni, nem szabad megvárni, amíg teljesen átvérzik. Ilyen egyszerű.

2010. dec. 16. 10:04
 13/14 anonim ***** válasza:
53%
Menstruáció alatt nem szabad sem közös melegvízben fürdeni, szaunázni meg végképp nem! Ez annyira komoly, hogy többek között ezért nem engedik a nőket tűzoltónak, a hőterhelés miatt (főleg mensi közben). Erős vérzést okozhat.
2010. dec. 16. 20:19
 14/14 A kérdező kommentje:
hát én nem nagyon beszélem meg az anyámmal ezeket a dolgokat. tampont néha használok . köszi a válaszokat hasznosak voltak!
2010. dec. 29. 05:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!