21 éves múltam és még nem voltam nőgyógyásznál. Volt már szexuális kapcsolatom és tudom, hogy azt követően kellett volna elmenni vizsgálatra, de nem voltak panaszaim. Nincs késő az első vizsgálatra? Kicsit tartok tőle.
Figyelt kérdés
2014. jan. 21. 21:30
1/5 anonim válasza:
Hát bizony késői kezdés, de (sokkal) jobb későn, mint soha. Évente egyszer illik szűrésre menni, nem csak olyan bajod lehet, amitől tüneted lesz. Amúgy félni nem kell tőle, nem olyan nagy dolog, majd meglátod :)
2/5 anonim válasza:
Ja, az előzőhöz, természetesen nem kell elmondanod a nőgyógyásznak, hogy még soha nem voltál. Simán lehetnél orvost váltó beteg is.
3/5 anonim válasza:
Nincs késő, miért is lenne?
A szexuális kapcsolat megkezdése után kb 1 évvel érdemes elmenni első szűrésre, de sohasem késő.
Senki sem fog szólni és számonkérni rajtad bármit is, emiatt nyugodt lehetsz.
4/5 anonim válasza:
Rendben az időzítés. Most viszont már menj el egy rákszűrésre, ha élsz nemi életet, az ördög sajnos nem alszik..
5/5 anonim válasza:
nincs késő.főleg akkor ha nincsenek panaszod de érdemes elmmenni rákszűrésre évente 1-szer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!