Nemi herpesz? Mitől? Teljesen ki vagyok bukva!
A múlthéten gombás tüneteim kezdődtek (sajnos otthon vagyok a témában), amit itthon kikezeltem. Ha ilyen problémám van, a dokim már mindig több receptet nyom a kezembe, hogy ezért ne kelljen visszamennem a magánrendelésére. A tüneteim nagyjából megszűntek, majd néhány napra rá apró piros, fájó pöttyök leptek el odalent. Először csak egy jött ki, majd napról napra több lett. Mára kaptam időpontot a dokihoz, el is mentem, aki 99%-ra azt mondta herpesz és elküldött vérvizsgálatra is.
Én sokkolódtam. Úgy tudom ezt csak nemi úton lehet elkapni, de a párommal évek óta együtt vagyunk, kizárt hogy megcsalt volna, én sem csaltam meg őt. A kérdés, hogy ha ez így van, akkor miért csak most, évek után kaptam ezt el?? Próbáltam utánaolvasni, de mindenhol csak azt látom, hogy szexuális úton terjed, semmi egyéb.
A dokinál úgy ki voltam bukva, hogy el is felejtettem rákérdezni.
Volt valakinek? Avagy van valakinek infója erről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!