Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Genitális herpesz, mikor fertőz?

Genitális herpesz, mikor fertőz?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok. a páromtól kaptam el orális uton 4hónapja, egyetlen pici hólyagocskával megúsztam és bőrgyógyász végig kisérte a gyogyuláis folyamatom.

most megint előkerült egyetlen pici hólyag, ugyan ott ahol az ezt megelőző volt. lenne egy pár kérdésem:

1. ha elmúltak a hólyagok és heg sincs már, akkor nem fertőzök?

2. ha szintén elmúltak a látható tünetek, az orális szex akkor is tilos?

ezek a kérdések eddig azért nem foglalkoztattak,mert gumival védekeztünk. most viszont már 3hónapja tabit szedek. és most nagyon elkezdtem aggódni

2014. jan. 8. 18:01
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Akkor fertöz amikor akar, akkor jön ki amikor akar. Ameddig nem lesz uj kapcsolatotok már ugyis mindegy. A párod elég felelötlen veled szemben ha tudott a bajárol!
2014. jan. 8. 18:07
 2/2 anonim ***** válasza:

Rajtam is kijött és a poén, hogy fogalmam sincs mitől és hogyan, miért. Ki is buktam.

A dokim első reakciója az volt, amikor harmadszorra is kiújult háromnegyed éven belül, hogy innentől kezdve le kell állnom a fogamzásgátlóval, mert az növeli az esélyét. Egyébként elvileg nem lehet kiszámítani mikor fertőz. Arra esküsznek, hogy a gyógyulás után még egy hétig... Dehát nem vagyunk gépek, biztosra senki nem tudja megmondani sajnos.

Egyébként annak, aki azt mondta "már úgy is mindegy", kívánom, hogy élje át egyszer milyen ez. Nem feltétlenül direkt fertőzik meg egymást az emberek és rohadtul nem jó érzés, úgyhogy nem valami jó oda-vissza ping-pongozni vele.

2014. jan. 20. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!