Mit tegyek? Lehet nem is herpesz, hanem hüvelygomba? Vegyek hüvelygomba elleni kúpot? Mi legyen akkor a Herpesinnel?
Figyelt kérdés
Tavasszal megállapították, hogy nemi herpeszem volt, akkor az orvos felírt Herpesin gyógyszert, el is múlt. Azt mondta a doktornő, ha újra tapasztalom ezt a viszektő, égő érzést, menjek el, és felírja újra, nem kell megvizsgálnia megint. Nos, éreztem újra ezt az érzést. Megint felírta a Herpesint. Eddig nem érzek javulást, sőt! Arra gondoltam, mi van, ha ez nem herpesz. Neten utánaolvastam, hogy a hüvelygomba tünetei is az égő, viszkető érzés.2013. dec. 19. 09:02
1/3 anonim válasza:
Így van és még sok más is. Vizsgálat nélkül nem is értem,hogyan lehet valakit kezelni! Az nem indok,hogy egyszer már volt ilyen. Igenis menj vissza és vizsgáljon meg!
2/3 anonim válasza:
Elsőnek igaza van. Ne kísérletezz, menj vissza a dokihoz, mondd el neki, amit ide leírtál, vizsgáljon ki!
3/3 anonim válasza:
Nagyon felelőtlen az az orvos, aki vizsgálat nélkül ír fel bármilyen gyógyszert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!