Kinek mennyibe került a lombik program annak aki végig csinálta? Most kaptam beutalót, én úgy tudtam ingyenes, de annyi mindent beszélnek.
Szia
Három lombikon vagyok túl, az utolsó tavaly ősszel volt. A TB 5 beültetést és az azzal kapcsolatos vizsgálatokat... konzultációkat..ultrahangot stb. támogatja.Ha a doki fölírja a gyógyszereket onnan kezdődik a lombik.
Ha magánklinikára jársz a lombikon kívüli vizsgálatokért kell fizetni(ha ott végezteted el...mert a legtöbb helyen elfogadják a hozott eredményeket).
A gyógyszereket részben támogatja a TB. Legutóbb kb. 150e volt, előtte(tavaly tavasszal)kb. 90-100 e., ezek az összegek beavatkozásonként és emberenként változnak.
A gyógyszereket nem egyszerre kell kiváltani. Két hét alatt kb. háromszor voltam gyógyszertárban.Tehát úgy kalkulálj, hogy a gyógyszerek ára legyen meg, mert viszonylag rövid időn belül kell ezt az összeget kifizetni.
Ja és még egy jó tanács, ne halaszd a gyógyszerek kiváltását az utolsó pillanatra, mert ezek a gyógyszerek sokszor csak rendelésre vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!