Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Normális, ha nyáron megjött...

Normális, ha nyáron megjött életemben először, azóta meg semmi? 13/L

Figyelt kérdés
neeem kérek "apukád nyáron megjött, és azóta nem is láttad?" féle poénos kérdésekből, köszi :)

2014. jan. 17. 21:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Nyáron mikor? Ha már fél éve nem jött meg, akkor szerintem el kellene menned orvoshoz. Pár hónap normális, hiszen be kell állnia, de én fél évnél jobbnak látom, ha elmész megnézetni magad.
2014. jan. 17. 21:35
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Az elejen nagyon rendszertelen,ez termeszetes. Ha azota nem tortent veled mas, pl sulyos felfazas,gyogyszerek, nagy fogyas stb, akkor nem kell aggodnod. Varj turelemmel,fog jonni,amikor jonnie kell.
2014. jan. 17. 21:40
 3/6 A kérdező kommentje:
Június végén jött meg. Nem történt velem semmi, ami miatt késhetett volna, de ha természetes, akkor nem aggódok:)
2014. jan. 17. 23:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha június vége óta nem jött meg a menstruációd, akkor a saját nyugalmad érdekében érdemes orvoshoz menni. Inkább mondja azt a doki, hogy nincs semmi baj, de legalább szakember véleményét hallod, és ez a biztos!
2014. jan. 18. 06:03
 5/6 anonim ***** válasza:

Nincs semmi baj, 17 éves korodig hónapokra is kimaradhat.

Nekem pl. 8 hónap maradt ki.

2014. jan. 18. 12:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Ugyanez volt barátnőmmel is. Megjött neki, utána egy fél évig semmi, és egy fél év után kezdett el rendszeresen menstruálni. Elment orvoshoz, azt mondta neki, hogy semmi probléma, meg fog jönni, csak várja ki..:)
2014. jan. 18. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!