A missed ab műtét előtti vajúdás ugyanolyan mint a szülés előtti? (fájdalom erőssége, hossza)
Figyelt kérdés
vagy szülés előtt még brutálisabb?2009. dec. 2. 12:14
1/5 anonim válasza:
A missed ab-nál nem kell vajúdni...
Nekem volt az is (10 hetes terhesen) és volt szülésem is. Össze nem lehet hasonlítani a két esetet.
2/5 anonim válasza:
Nekem is 9 hetesen volt, nem vajúdtam. Műtét előtt tágították a méhszájamat, az kellemetle volt, de nem fájt semmi. Hány hetes vagy?
3/5 A kérdező kommentje:
elvetéltem 11 hetesen. nekem a tágulásnál azt mondta a nővér, hogy vajúdok.
2009. dec. 2. 12:34
4/5 anonim válasza:
Hát igen, jól mondta a nővér, mert a tágulás jelenti azt hogy vajúdsz.
5/5 anonim válasza:
Amikor engem műtöttek, volt egy lány akit 14 hetesen műtöttek, neki infúziót adtak 4 napon keresztül, hogy beinduljon a szülés. Neki rendes fájásai voltak és meg kellett szülnie a magzatot. Aki spontán elvetél, annak nagy fájdalmai vannak, de nekem semmi nem volt, az tut. Második voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!