Tapasztalt valaki hasonlót?
Figyelt kérdés
Voltam nőgyógyásznál, aki megállapította, hogy hüvelygombám van. 10 napig kellett Betadine hüvelykúpot használnom, Betadine krémmel együtt.
Az interneten sokat olvastam arról, hogy a Betadine kúra után alkalmazni kell egy hüvelyflóra visszaállító kúrát is, így elkezdtem használni a Gynophilus-t. 4 nap után rettenetes változásokat észleltem: fehér, túró szerű folyás,viszketés, piros, duzzadt, érzékeny nemi szerv.
Volt, aki hasonlóan járt?
Amíg a betadint használtam, semmi ilyesmit nem tapasztaltam, a viszketés csökkent, a folyás megszűnt. Mit csináltam rosszul?
2014. jan. 15. 18:33
1/1 anonim válasza:
valószüleg nem te csináltad rosszul hanem allergiás vagy rá menj vissza az orvoshoz, nézze meg és ajánljon mást, valami helyre állitó mindneképp kell akkor ha ez a mostani gyulladás elmulik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!