Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Pisilés után mindig megtörlite...

Pisilés után mindig megtörlitek ott lenn wcpapírral, vagy csak hagyjátok lecsöpögni ami még jön? Ha használtok papírt, hány szeletet egy alkalommal?

Figyelt kérdés
2009. dec. 1. 19:50
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg nem bántásból kérdezem, de miért gondoltad hogy természetes az, ha pisis lesz a bugyid? Vagy nem is értem, addig ott ülsz a wc-n míg rád szárad a pisi? Meg ugye 1 nap tegyük fel elmész 6-szor, és ez gyűlik gyűlik a fehérneműdben. Nem érződik ez rajtad? Nem érzi a környezeted, hogy pisi szagú vagy? Ez egyáltalán nem természetes! Töröld meg magad rendesen, és legyél kicsit igényesebb magadra! Gondolom még nagyon fiatal vagy, ne hanyagold el így magad!
2009. dec. 2. 09:13
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Mikor kicsi voltam, kb. 5 éves (már nem emlékszem pontosan, mennyi:D) , én sem használtam, de most már nagyon zavarna.
2009. dec. 2. 13:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!