Pisilés után mindig megtörlitek ott lenn wcpapírral, vagy csak hagyjátok lecsöpögni ami még jön? Ha használtok papírt, hány szeletet egy alkalommal?
Figyelt kérdés
2009. dec. 1. 19:50
21/22 anonim válasza:
Tényleg nem bántásból kérdezem, de miért gondoltad hogy természetes az, ha pisis lesz a bugyid? Vagy nem is értem, addig ott ülsz a wc-n míg rád szárad a pisi? Meg ugye 1 nap tegyük fel elmész 6-szor, és ez gyűlik gyűlik a fehérneműdben. Nem érződik ez rajtad? Nem érzi a környezeted, hogy pisi szagú vagy? Ez egyáltalán nem természetes! Töröld meg magad rendesen, és legyél kicsit igényesebb magadra! Gondolom még nagyon fiatal vagy, ne hanyagold el így magad!
22/22 anonim válasza:
Mikor kicsi voltam, kb. 5 éves (már nem emlékszem pontosan, mennyi:D) , én sem használtam, de most már nagyon zavarna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!