Pisilés után mindig megtörlitek ott lenn wcpapírral, vagy csak hagyjátok lecsöpögni ami még jön? Ha használtok papírt, hány szeletet egy alkalommal?
Figyelt kérdés
2009. dec. 1. 19:50
11/22 anonim válasza:
Egy dolog, ha nem törlöd le. De vizeletfolt kerül a bugyidra, aztán annak lesz bukéja...
13/22 anonim válasza:
Ne oltsátok már.Régen én sem használtam amikor kisebb voltam.Mostmár használok mert zavar ha nincs megtörölve.
14/22 anonim válasza:
Én sose törlöm meg,hagyom lecsöpögni szépen,esetleg kicsit megrázom,hogy jobban lecsöpögjön,aztán elrakom.
Jaa,vagy ez a kérdés lányokhoz szól? Akkor bocsi...:D
15/22 anonim válasza:
Te sem használtál? Hát gratulálok neked is!!
16/22 anonim válasza:
Megtörlöm, 2 szeletet használok.
17/22 anonim válasza:
Miért érdekel ez egébként???XD
Komolyan kíváncsi vagy, hány ,,szeletet" használunk?
18/22 anonim válasza:
Megtörlöm, 2 vagy 3 szelet attól függ milyen a wc papír.
19/22 A kérdező kommentje:
Bocs a kérdésért. Én nem mindig használok és azt hittem ez természetes. Most elgondolkodtattatok.
2009. dec. 1. 21:05
20/22 anonim válasza:
Én is kétszeletes vagyok. A kamillásat szeretem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!