Kecskeméten Nőgyógyászt keresek Kit ajánlotok?
A régi dokimmal is meg voltam/vagyok elégedve! De mégis váltani szeretnék!
Kit ajánlotok?
Csak a magánrendelésen kell fizetnem?(Szóval ha a kórházba megyek amikor rendelés van stb.. akkor az teljesen ingyenes igaz?)
Én az idősebb Tankó Dr-nál voltam,de nagyon nem vált be,-csak az anyagiakra hajt(12000ft)-magánrendelése és csak antibiotikumokat ír,az eredeti okot nem gyógyítja.Ha négyszer mész vissza az már komoly összeg és lehet semmi eredménye,-másik orvos meg egy hét alatt rendbe hoz.
Én is ajánlanék neked egy dokit. Őt is olyan sokan szeretik mint a fent említett Tankó dr-t. Én Ijf Nyírády Tamást aájnlom fiatal lelkiismeretes.
Mert egyszerűen nem ért a szakmájához,5-el egyet kell értsek.
32-ezer forintom bánta,-semmit nem nyújtott érte,-a kenetet is rosszul vette le így értékelhetetlen volt,három UH-n nem szúrta ki a petefészekcisztám,közben az állapotom rohamosan súlyosbodott.Egy másik orvos azonnal a tüneteim alapján tudta mi a bajom és meg is kereste a cisztát.Mára már meggyógyultam. Sajnos az emberi része a fájó a történetnek,mert betegen elesett és kiszolgáltatott vagy és ha ezt pókerarccal semmibe veszi egy "szakamber" akkor számomra az nem orvos!
Kedves utolsó, az idős Tankóról van ez a véleményed?
Én ő hozzá akarok menni, mert a régi dokim már nem nagyon dolgozik és az id. Tankót ajánlották.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!