Ki tud igazán jó nőgyógyászt Kecskeméten? Hol rendel és kb mennyiért?
Kecskeméten nem tudok, de Cegléden (Kecskeméttől 30km) tudok egy baromi jót!
Ha csak kecskeméti jöhet szóba, akkor mindegy, de ha érdekel egy ceglédi - tényleg jó nőgyógyász -, akkor szólj!
Köszönöm a gyors válaszokat!
Inkább Kecskeméten keresnék orvost, de azért köszönöm a választ.
Terebessy-röl már sokat hallottam. Személyes tapasztalat alapján jó orvos ?
Igen. Először egy kis fertőzéssel voltam nála, részletesen elmagyarázott mindent, kedves volt és alapos.
Így mikor terhes lettem, hozzá jártam kismamaként és a lányom is nála született. Nagyon kedves, udvarias, elmond mindent, amit tudni kell. PL: Nálam úgy alakult, hogy nagyon elhúzódott a szülés és elmondta mivel jár, ha várunk, mi az előnye, mi a hátránya és mivel jár, ha császárra kerül a sor. Elmondta, hogy -amikor már eldöntöttük, hogy a császár lenne a biztonságosabb-melyik érzéstelenítés mivel jár, mi jobb nekem, mi a babának. Mindennap bejött meglátogatni a szülés után-pedig nem a helyi kórházban dolgozott-emlékezett a baba nevére, sőt, házhoz hozott egy papírt, amit bentfelejtettem a kórházban. Én mindenkinek csak ajánlani tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!