Tudtok Kecskeméten olyan szülész-nőgyógyászt aki kérésre vállal császármetszést?
ne akarj császárt elfélemlítselek? 3 napig csak szopizni viszik a babád, legalább két napig csövek jönnek ki belőled és nincs Wc-re séta és ha nincs gond 3 nap után lekerülsz a sima kismamákhoz és kb 1 hét múlva lehetsz csak otthon.és a felépülés sem egyszerű
Inkább kérj gerincbe érzéstelenítést ha félsz a fájdalomtól.
De ha odaérsz a második harmad végére akkorra már kb tudni fogod hogy mi vár rád és hogy mit is szeretnél. Ebben segítségedre lesz a védőnő, nőgyógyász és terhes tanfolyam vezetője. Úgyhogy nyugi
Sajna a babakészítés időbe telik van akinek rögtön összejön van akinek nem de a lényeg hogy ne ess kétségbe inkább keress egy dokit aki megvizsgál és megnyugtat (6 és 8 hónap telt el mire összejött 1-1 gyerek... nagyon szar a várakozás)
Lelkileg is rendben kell lenni ahhoz, hogy teherbe essél.
Bármin amin görcsölsz, azt engedd el. Természet okos, csak kiegyensúlyozott anyát szeret.
pont arról beszéltem, amit 7. idázett cikkében olvashatsz..
5. vtam
Szerintem se akarj alapból császárral szülni. Ha gond lesz, úgyis megcsászároznak! A szüléstől ne félj, hiszen szakemberek lesznek mellettetek, vigyáznak rátok. A szülés fontos élmény, ahhoz is fontos, hogy te anyává válj, és a babádnak könnyebb legyen alkalmazkodni a kinti világhoz. Nem véletlenül van így kitalálva, hidd el. A szülés segít, a fájdalmak, a vajúdás, a kitolási szak, minden. persze, aki császárral szül, is nagyon-nagyon jó anyuka lesz, és nem lesz kisebb, de kár kihagyni a természetes szülést, ha van rá lehetőséged, mert gazdagít.
Olvass Leboyer-től, vagy nagyon jó Nyitrai Erika Az érintés hatalma című könyve, ez nemcsak a gyereknevelésről és terhességről szól!
Ne félj! Jön majd a baba, ha eljött az ideje
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!