Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Honnan tudhatom hogy nem jó a...

Honnan tudhatom hogy nem jó a hüvelyflórám?

Figyelt kérdés
régóta fehér folyásom van, de a nőgyógyász azt mondja ez nem kórós, teljesen rendben van a hüvelyem. Nincs viszketés, vagy kellemetlen vizelés,de engem eléggé zavar. Vény nélkül kapható készítményeket nem akarok össze vissza kipróbálni, inkább a természetes gyógymódok híve vagyok. Grapefruit cseppek iszom és lapaccho teát ( ez gombaölő) , mivel felmerült bennem hogy candidám is van...valaki valami tanács? vagy hogy mi okozhatja a folyásom?

2014. jan. 12. 16:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Ahogy a nőgyógyász is mondta, normális a fehérfolyás, ha nem kellemetlen szagú és nincs semmi tüneted. Hidd el neki!
2014. jan. 12. 16:17
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha nem lenne fehérfolyásod, az lenne a baj.

Ugyanis a fehérfolyásban vannak a jótékony hüvelybaktériumok, amik a hüvelyflóra egyensúlyát tartják fent, ezáltal védenek a fertőzések ellen. Ha nem lenne folyásod, akkor ezek a jótékony baktériumok sem lennének kellő számban és pont akkor lennél kitéve sok fertőzésnek.

Egyébként amit patikában kapsz hüvelyflóra helyreállító készítményeket, azok teljesen jók, magam is használtam pl. antibiotikumos kúra alatt.

2014. jan. 12. 16:27
 3/3 anonim ***** válasza:
volt tenyésztés? ha igen és azt mondta az orvos nincs semmi akkor nincs semmi. Sok nönek van erösebb folyása és ez teljesen normális. ne zavarjon mert ez a hüvelyed természetes tisztulása.
2014. jan. 12. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!