Honnan tudhatom hogy nem jó a hüvelyflórám?
Figyelt kérdés
régóta fehér folyásom van, de a nőgyógyász azt mondja ez nem kórós, teljesen rendben van a hüvelyem. Nincs viszketés, vagy kellemetlen vizelés,de engem eléggé zavar. Vény nélkül kapható készítményeket nem akarok össze vissza kipróbálni, inkább a természetes gyógymódok híve vagyok. Grapefruit cseppek iszom és lapaccho teát ( ez gombaölő) , mivel felmerült bennem hogy candidám is van...valaki valami tanács? vagy hogy mi okozhatja a folyásom?2014. jan. 12. 16:12
1/3 anonim válasza:
Ahogy a nőgyógyász is mondta, normális a fehérfolyás, ha nem kellemetlen szagú és nincs semmi tüneted. Hidd el neki!
2/3 anonim válasza:
Ha nem lenne fehérfolyásod, az lenne a baj.
Ugyanis a fehérfolyásban vannak a jótékony hüvelybaktériumok, amik a hüvelyflóra egyensúlyát tartják fent, ezáltal védenek a fertőzések ellen. Ha nem lenne folyásod, akkor ezek a jótékony baktériumok sem lennének kellő számban és pont akkor lennél kitéve sok fertőzésnek.
Egyébként amit patikában kapsz hüvelyflóra helyreállító készítményeket, azok teljesen jók, magam is használtam pl. antibiotikumos kúra alatt.
3/3 anonim válasza:
volt tenyésztés? ha igen és azt mondta az orvos nincs semmi akkor nincs semmi. Sok nönek van erösebb folyása és ez teljesen normális. ne zavarjon mert ez a hüvelyed természetes tisztulása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!