Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy is van ez a joghurtos...

Hogy is van ez a joghurtos dolog? Szeretném visszaállítani a hüvelyflórám.

Figyelt kérdés
Már lassan 1 éve küzdök hüvelygombával, kb. két havonta jött vissza, mindig rendesen elmentem orvoshoz, mindig írt fel valami gyógyszert. Szóval egy ideig jó volt. Aztán most olvasgattam interneten, hogy élőflórás joghurt segít visszaállítani az egyensúlyt + védelmet nyújt hogy ne alakuljon ki újra. Tehát akkor hogyan? Joghurt a vízbe? Vagy a joghurtot kenjem rá? Ha valakinek van valami tapasztalata ezzel kapcsolatban, az légyszíves ossza meg velem. :) Előre is köszi.
2013. ápr. 2. 12:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Akkor nyomozz csak nyugodtan tovább, és előbb utóbb megtalálod, hogy baromság.... irass szépen a dokival gynoflor hüvelytablettát a nevében is benne van florát állít vissza, nem házi vajákos módszer. Ha valamiért antibiotikumot kell szednem azonnal el kezdem használni, mert nekem azonnal előjön ilyen gyógyszerek mellett a gomba... De vehetsz irrigálót gyógyszertárban, és vehetsz bele pár száz ft-ért tejsavat. Nem laktacid! Ebből 1 kupaknyi kell az irrigálóba a többi langyosvíz. 1héten 1x lehet irrigálni használat után alaposan kimosni az irrigálót és ennyi....
2013. ápr. 2. 12:35
 2/8 anonim ***** válasza:
45%

Én próbáltam a joghurtot és szerintem nagyon jó.

Jobb mint a kúpok mert azok mindig irritálnak kicsit.

Nos, végy egy joghurtot. Én a natúr bio joghurtot szoktam venni. Tegyél egy pohárba egy evőkanálnyit, lógasd bele egy tampont addig, míg kb kétszeresére nem dagad. Ne tovább mert akkor már nehéz fejhelyezni. Ezt helyezd fel mélyen este lefekvés előtt és hagyd bent egész éjszaka.

Ha úgy érzed hogy kezd kialakulni a gomba, ugyanezt a kezelést alkalmazhatod úgy hogy a jughurtba csepegtetsz 1-2 csepp teafa olajat.

2013. ápr. 2. 12:43
 3/8 anonim ***** válasza:
37%

a joghurtos tampon nem baromság, de nem midnekinél válik be .A lényeg hogy élőflórás bio legyen a joghut és természetese natúr. Egy kis csészébe kiöntöd belemártod a tampont és felnyomod. Én nem melegítettem meg mert ha túl melegre melegíted megöli a jó bacikat. Először furcsa lesz mert totál hideg de nem vészes.

este csináld,, de én inkább almaecettel próbáltam visszaállítani a flórát. Az irrigáló készülékbe öntöttem almaecetet (ez gombaölő is) kb egy ujnyi vastagságban felöntöttem langyos vízzel és beleraktam egy lactozos pezsgőtablettát, és ezzel irrigáltam.

2013. ápr. 2. 13:04
 4/8 anonim ***** válasza:
38%

Kedves első!

Mond meg az orvosnak, hogy baromság amit mond, mert bizony nőgyógyász ajánlotta. És nekem jó is volt.

2013. ápr. 2. 13:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Ja igen, élőflórás legyen, ahogy elöttemszóló írta.
2013. ápr. 2. 13:10
 6/8 anonim ***** válasza:

Belemártod a joghurtos dobozba, vársz egy picit, amíg megszívja magát, és kész is. :)

Én le szoktam picit törölni a tampont, mert összeken mindenhol, amíg feldugom.

2013. ápr. 2. 14:25
 7/8 anonim ***** válasza:

Én nemtom mi ez a joghurtos tampon-dolog, de sztem a joghurtot belülről kellene, szóval fogyasztani, merthogy segíti az immunrendszert helyrebillenteni, segíti a jó bacik termelődését, a rosszakat meg kilöki..

Bio élőflórás natur joghurtot, amivel beoltod a házi tejet.

Én sok joghurtot, kefírt fogyasztok és folyamatosan tisztul a hüvelyem..

2013. ápr. 6. 11:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Normaflore belsőleg segíthet. Külsőleg pedig el tudom képzelni, h jó az élőflórás joghurt, de van még a Femibionnak is egy hüvelyflóra helyreállító terméke.
2013. ápr. 8. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!