Ha nem rendszeres a menstruációm, honnan tudhatom hogy mikor van peteérésem?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 7. 22:33
1/6 anonim válasza:
Peteérésnél megváltozik a folyás, olyasmi lesz mint a tojásfehérje, illetve a reggeli, ébredés után mért testhőmérséklet is magasabb néhány tizeddel mint általában.
2/6 anonim válasza:
Nekem van egy kis folyásom peteéréskor, és onnantól kezdve kezd érzékennyé válni a mellem.
3/6 anonim válasza:
Nehezen és rendszertélen menzesz esetén nem is nagyön mérvadó. Miért kérdezed? Teherbe akarsz esni vagy épp védekezés miatt?
5/6 anonim válasza:
Azért kérdeztem hogy mi célból kérdezi mert nem mindegy. Ha pl babát akar, lehet hiába van peteérés nem biztos hogy sikerül teherbeesnie. Mivel vannak ciklus problémái, könnyen lehet hogy nem megfelelő a hormonális háttér hozzá. Én is igy vagyok, hiába van peteérésem mégsem sikerült teherbeesnem spontán. (3-as voltam)
6/6 A kérdező kommentje:
igen babát szeretnék
de eddig nem nem sikerült teherbe esnem (2szer)
nem szedtem soha fogamzásgátlót
talán harmadjára összejön már az a baba
2013. ápr. 8. 15:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!