2/9 A kérdező kommentje:
Hogyhogy? Pedig egyre népszerűbb az internetem. Most akarom kiprobálni,hogy kellene otthon megvarrni meg milyen anyagból.Még tangához való is van.
Itt egy kis info róla:
2014. jan. 12. 14:02
3/9 anonim válasza:
ez tök fura, sose gondoltam hogy van ilyen :D
4/9 anonim válasza:
de végül is nem rossz ötlet, csak kicsit körülményes szerintem az egész.. mosás meg ilyenek.. de biztos meg lehet oldani, ha valaki nagyon akarja :D de nem rossz :D
5/9 A kérdező kommentje:
Hát ez nekem nagyon furcsa hogy ti még nem is hallotatok erről! Szerintem nem járna macerával,és olcsóbb is mint az eldobható.Én kiprobálnám ha tudnám hol találok ilyen pul anyagok,és meg tudnám varrni. De a meska.hu-n lehet készen is venni.Kényelmesebb is lehet mint a müanyag.
2014. jan. 12. 18:20
6/9 anonim válasza:
PUL anyagot méteráruban nem ismerik. Egyedül egy nagykerről tudok ahol lehet kapni, de ott nagyon nagy mennyiséget kell megvenni, jóval többet, mint amire neked szükséged lenne. Mással helyettesíteni pedig nem lehet, pontosabban nem érdemes. Én betétet nem, csak kisfiamnak varrtam mosható pelenkát, onnan ismerem az anyagot. Biztos nem bonyolult betétem sem készíteni, keresgélj neten szabásmintát. PUL-t külföldről kéne rendelni, vagy mástól, akinek van. Ezt javaslom, biztos sikerülni fog.
7/9 A kérdező kommentje:
Oké,köszi.akkor megprobálok kintről hozatni,de azt ott milyen boltban hol kellene kérni?És itthon bababoltban sem kaphatnék?
2014. jan. 15. 01:02
8/9 anonim válasza:
Ez engem is most kezdett érdekelni, de inkább venni fogok, próbálj pelenkavarróktól szerezni anyagot, ami neki maradék, neked elég lehet.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi az ötletet! Elvégre ezeket a betéteket csak egyszer kell megvenni,de a boltit minden 2.hónapban.
2014. jan. 25. 08:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!