Az irrigátort hogy tisztítjátok?
Köszönöm válaszod. Nem vagyok beteg, menstruáció után illetve strandolást követően használom a colpo cleaner irrigátort a savas tablettával.
Én használatot követően kihipózom, majd forró vízzel kiöblítem alaposan, majd többször hideg vízzel.
Nem szoktam újat venni, csak felmerült bennem, hogy más hogy tisztítja?! Mert lehet, hogy az én módszerem nem a legjobb... Ja és vizesen nem rakom el. Kiszárítom és úgy teszem el.
Ez így nem jó? Van erre a célra használható fertőtlenítőszer?
Első válaszoló vagyok. Én azért nem mertem csinálni a hipós fertőtlenítést soha, mert ezeket a holmikat nagyon nehéz úgy kimosni, hogy tuti ne maradjon benne semmilyen szermaradvány, ami ugye nem túl egészséges.
Egyébként nekem se ajánlotta a nőgyógyászom az irrigálást (ezt nem akartam elsőre leírni, hiszen nem volt kérdés)...
Ugyanis kimosod vele a hasznos baktériumokat is, tehát tulajdonképpen gyengíted magad vele. A tisztulási funkciókat rábízhatod a szervezetedre, tökéletesen ki tudja tisztítani a menstruáció maradványait is és a fürdő ellen is tud védekezni. Ha biztosra akarsz menni, vegyél a gyógyszertárban hüvelyflóra helyreállító kúpot vagy hüvelytablettát, azt rakd fel a menzesz és a fürdő után, és sokkal jobbat tettél, mint az irrigációval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!