Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Akik irrigálnak, azok milyen...

Akik irrigálnak, azok milyen irrigátort használnak?

Figyelt kérdés
Mennyi víz fér bele? Mert az enyém nagyon kicsi kb 1,5 decis és azt hallottam hogy egy liter vízzel kellene irrigálni hogy használjon valamit. Márpedig akkor nekem ezt sokszor újra kellene tölteni, ami macera, de nagyobbat nem igen láttam még csak neten. Milyen fajta a nagyobb méretű?
2011. júl. 13. 09:39
 1/8 anonim ***** válasza:
Dehogy kell 1 liter víz! Összekevered a beöntéssel...
2011. júl. 13. 09:44
 2/8 A kérdező kommentje:
Te szoktál irrigálni?
2011. júl. 13. 10:06
 3/8 anonim ***** válasza:
Igen. Lactacyd femina-annak is kb 1,5dl-es a tartálya.
2011. júl. 13. 10:09
 4/8 A kérdező kommentje:

És azt mondod, hogy annyi elég is? Mert egy doki mondta itt a neten, leírtam neki milyenem van és ezt írta: Vegyen kérem egy tisztességes irrigátort, mert ezt tízszer újra kellene töltenie, ha mind az 1 litert fel szeretné használni, márpedig csak úgy ér valamit.

Szóval itt elbizonytalanodtam, hogy az a kicsit több mint egy deci nem lenne elég?

2011. júl. 13. 10:20
 5/8 anonim ***** válasza:
Az se épeszű. Nem is nagyon javasolják a nőgyógyászok az irrigálást csak néhány esetben. Nem kell 1 liter.
2011. júl. 13. 10:26
 6/8 A kérdező kommentje:
Akkor még annyit kérdeznék, hogy én tejsavval irrigálok, és nem igazán tudom mennyit tegyek belőle ebbe a kis tartályba. Te mennyit teszel bele ha tejsavat használsz?
2011. júl. 13. 10:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Én tablettát használok, úgyhogy ebben nem tudok segíteni.
2011. júl. 13. 11:13
 8/8 anonim ***** válasza:
Szia. Tudom melyik orvosra gondolsz, aki ezt írta :) Nekem is kis tartályom van, és én úgy oldottam meg, hogy csak fél literes mennyiséget használok. Van egy fél literes flakonom külön erre a célra, abba teszek fél liter vízhez egy evőkanál tejsavoldatot, és ebből 3szor kell újratöltenem a kis tartályt. Nekem használt.
2011. júl. 13. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!