Hogy mondjam el az anyukámnak, hogy menstruáltam?
Figyelt kérdés
Anya nem nagyon világosított fel ,amit tudok azt a suliban halottam2009. nov. 30. 19:02
1/10 anonim 

válasza:

mond neki, hogyha egy kicsit ráér, akkor üljön le veled beszélni
kérd meg, hogy mondjon el neked minden fontos dolgot a menstruációról, stb.
sok sikert ;)
2/10 anonim 

válasza:

Kérd meg, hogy vegyen neked betétet, mert nem tudod, melyik a legjobb.
3/10 anonim 

válasza:

Őszintén és egyszerűen. Nem lesz semmi baj, viszont azért nem rossz ha tudja mi van veled, mindenképpen mond el! :-)
4/10 anonim 

válasza:

MOndd neki, hogy"anya, megjött!"
Vagy ha már elmúlt, akkor kérj betétet! Ennyi elég.
5/10 anonim 

válasza:

Vagy csak hagyd kinn a betétet!
6/10 anonim válasza:
Nagyon valószínű, hogy ő is menstruál, és nagyjából tizenéves korától, úgyhogy nem fogja leharapni a fejed. Én anyukám sem beszélt nekem róla előtte, de mikor megjött, akkor meg kellett ünnepelni (süti, pezsi meg minden, csak mi ketten, sose éreztem magam olyan jól az anyukámmal előtte).
7/10 anonim 

válasza:

engem se ő világosított fel, hanem bnőktől tudtam meg mindent. ettől függetlenül rögtön megmondtam neki, mikor megjött. csak így egyszerűen.
8/10 anonim 

válasza:

hogyhogy hogyan? mi ebben a bonyolult? anya, megjött a menstruációm. ENNYI!!!!!
9/10 anonim 

válasza:

Engem sem világosított fel soha, de én úgy a második után elmondtam neki. Előtte én is vergődtem hogy hogy mondjam el neki. Anyu nagyon örült, ő is kb ünnepelni kezdett, míg én nagyon nem örültem neki. Utána tök rosszul éreztem magam, hogy az egész család azzal fogad, hog "hallom nagy lány lettél".... :S
10/10 anonim válasza:
Mond el neki nyugodtan. Nőknél ez természetes dolog :) meg fogja érteni a helyzeted :) ő is volt ilyen helyzetben mint te, hogy legelsőnek menstruált. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!