Milyen időközönként kell cserélni?
Figyelt kérdés
Lovemoon terméket, mert azt tudom hogy sokáig nedvszívó, de mégis meddig? Tudom, lehet látni meg minden, de nekem alapbol kevés a vérzésem és azért kérdezem, hogy van eg határ? pl.: 8óránként...2009. nov. 30. 15:03
1/7 anonim válasza:
A vérzés erősségének megfelelőt kell mindig használni. Tehát az elején nagyobb méretet, a végén kisebbet. És ha megtelt, kicserélni. Ez mindenkinél más. Nekem 2 óránként kell pl. Nem tudhatjuk, hogy neked mennyi ideig birja. Ezt csak te tudhatod.
2/7 A kérdező kommentje:
nem simárol van szó, itt nincsenek méretek!
2009. nov. 30. 17:08
3/7 anonim válasza:
Amennyire én emlékszem 6-8 óra a határ, mert a vér bár tiszta odabent, amint kijön a külvilágra, telepednek rá a bacik. Nem vészesen, de ha 8 óránál több ideig van bent a betét, az már fertőzésveszélyes. Minimum 6-8 óránként cserélni kell, akár sok vér van benne, akár kevés.
4/7 A kérdező kommentje:
12 órán át bent lehet, közben olvastam a termék oldalán.
2009. dec. 1. 14:56
5/7 anonim válasza:
A legjobb a 4 oránál nem hagyod ott tovább
6/7 anonim válasza:
Nem figyeltétek, hogy a Lovemoon termékről beszél. Ez az az anionos betét, ami 12 órán át bent lehet, persze szerintem vérzéstől függ. Amúgy én 10 órát szoktam max, mert legelőször amikor direkt kipróbáltam, akkor a 12-nél már hozzám ragadt.
7/7 A kérdező kommentje:
igen Lovemoon, köszi :)
Nekem nagyon kevés a mensi és nekem is 10 óráig volt bent.
2009. dec. 7. 16:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!