Mikor kell cserélni a betétet, milyen időközönként, honnan tudom, hogy tele van?
Figyelt kérdés
Tudom bután hangzik, de én még soha nem használtam betétet. Az első csepp óta mindig tampont használtam. Most viszont vidéken vagyok rokonlátogatáson és itt a kisboltban nem volt más, csak betét.2009. febr. 8. 09:00
1/5 anonim válasza:
Látni fogod hogy mikor van tele...Ne izgulj!:)
2/5 anonim válasza:
szerintem te csak unatkozol vagy hülyének nézed az embereket!!!
Ilyen hülye kérdést!
3/5 A kérdező kommentje:
Nem unatkoztam, tényleg ez volt az első betét, amit láttam és olyan hatalmas, hogy azt sem tudtam hogy tegyem be a kis alsóneműmbe! Örülök, hogy te mindent egyből tudtál, amikor megszülettél, kis zsenikém!
2009. febr. 8. 13:12
4/5 anonim válasza:
ezen nem lehet mit magyarázni,úgy érzed csere van elmész wc-re megnézed tele van-e már..ennyí az egész...azt meg am is tod h kb. mennyi szokott lenni,tehát kiindulási alapod van.
5/5 anonim válasza:
Hány éves korod óta használsz tampont?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!