Lehet, hogy sikerült?
Figyelt kérdés
28naposak a ciklusaim,és párommal,okt.20-án voltunk együtt,megszakítással.Még várhat a baba,de az sem baj,ha jön :)azóta 2x megvolt,de csak 3-4napig a 6 helyett.december közepe óta rosszul vagyok.egész nap hányingerem van,szédülök,fáj a fejem.Eddig nem gondoltam terhességre,azt hittem,hogy csak a ünnepi ételek miatt,de most,hogy néztem egy terhességi kalkulátort a neten,az pont arra írta a teherbe esés valószínűségét,amikor együtt voltunk.és ha az lennék,akkor 13hét+1napos lennék.Tesztet nem csináltam,mert ugye nem gondoltam erre. Így is lehet baba?Vagy tényleg megfeküdte a gyomrom az ünnepek?Szerintetek?2014. jan. 6. 15:00
1/2 A kérdező kommentje:
És a melleim is néha fájnak.
2014. jan. 6. 15:03
2/2 anonim válasza:
Hol vannak már az ünnepek... Vegyél egy tesztet, ne viselkedj 14 éves kislányként, hogy itt totózzunk. Reggel tesztelsz, azt megtudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!