Ti nektek sikerült leküzdeni a HPV-t, és ha igen, milyen módszerrel? L21
Figyelt kérdés
2013. okt. 27. 19:28
1/6 anonim válasza:
Elég gyakori ez a kérdés, keress rá a válaszokra itt! Én például grapefruitmagcseppet szedtem, mást nem csináltam.
2/6 anonim válasza:
Igen. A módszer neve: immunrendszer:) Nem kell hozzá semmi más.
3/6 anonim válasza:
Ezüst kolloiddal. Szeptemberben diagnosztizálták, decemberre p2 negatív voltam!
4/6 anonim válasza:
Az ezüst-kolloid nem használt nálam,sőt a grapefruit magolaj csepp sem.Lehet nincs is már immunrendszerem :-(
5/6 A kérdező kommentje:
Hát igen sajnos ezek a dolgok akkor használnak,én is úgy hallottam,ha az immunrendszer is közreműködik,mivel erre gyógyszer nincs,csak ilyen immunválasz segítők:S
2014. jún. 27. 20:07
6/6 NóraLaura válasza:
Szemölcseim voltak,alacsony kockàzatú hpv-m. A doki erősködött, hogy oltassam be magam. Termeszetesen nem voltam hajlandò beoltatni magam,miutàn 2 baratnőmet (23,22 evesek) is megmutottek mehnyakrak miatt (jelzem,mindketten megkaptàk az oltàst..)
Nem csinaltam semmit... a szemolcsoket lelèzereztèk,a tobbit a termeszetre biztam. Fèl èv mulva mentem vissza kontrollra. Màr akkor sem mutatott ki hpv-t. Ez 2 ève tortent. Rendszeresen jarok szuresre. Semmi bajom azota!!!
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!