Milyen módszerrel tudnám kitolni/halasztani a mensit?
Figyelt kérdés
most 1-én jött meg, és azt szeretném, ha köv. hónapban 7-e után jönne meg. Nem szedek fogamzásgátlót. Lehet, hogy csak azzal tudnám megoldani? Egyszeri alkalom lenne csak. 34 éves kétgyerekes anyuka vagyok, nem tinédzser, kérlek komolyan válaszoljatok, mert ez nagyon fontos lenne.2012. szept. 3. 07:54
1/4 anonim válasza:
A természet rendjébe ne avatkozz bele semmilyen módszerrel, mert ebből csak baj lehet
2/4 anonim válasza:
Az első válaszolónak igaza van, ez a természet rendje,minek akarod tologatni? Egyszeri alkalomként meg lehet,hogy ha eleget idegeskedsz ezen,akkor magától kitolódik.
Egyébként meg ne írjatok már ilyet harminc fölött,hogy "mensi",könyörgöm nem 16 éves nyelvtanilag igénytelen tinipi.csák vagytok...
3/4 anonim válasza:
1-2 napot tudsz halasztani, igyál a várt időpont előtt 3-4 nappal minden nap citromos vizet. Kb. 1 l vízbe 1 citrom leve. Cukrot is tehetsz bele, ezt egész nap kortyolgasd.
Nem tudom hogy ettől jött-e később, vagy amúgy is, de nekem bejött, pár ismerősöm is szokta néha ezt csinálni.
Bajod nem lesz tőle, C vitamin lesz benned. :)
4/4 anonim válasza:
használd már az a nyomorult keresőt!! ez a kérdés idén nyáron kb 500x szerepelt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!