Lala0202 kérdése:
Ma megjött viszont holnap irány Görög. Mit tegyek? Hogy kevesebbet vérezzen? Vagy esetleg nem lehetne halasztani?
Figyelt kérdés
2012. júl. 16. 14:18
1/13 anonim válasza:
Ha már megjött, nem sokat tehetsz. :(
Esetleg mozogj sokat, akkor - tapasztalatom szerint - erősebb, viszont rövidebb ideig tart.
Együtt érzek, én is folyton menstruálok minden nyaraláson. Az idei miatt is nagyon aggódom...
2/13 A kérdező kommentje:
jajj köszönöm.. :) én is veled.. viszont ez nagyon gáz... még sosem volt ilyen nyaram h fürdés helyett csak napoznom kelljen... de semmi mással nem lehetne? o.O így is elég gáz lesz.. :S
2012. júl. 16. 14:21
3/13 anonim válasza:
Pech, sajnos. Nem tudsz mit tenni.
Jó utat!
4/13 anonim válasza:
Ha van otthon c-vitaminod, azt vegyél be minden nap 1-et, 3 nap alatt elmúlik az egész és kevesebb is folyik. Meg igyál esetleg citromos vizet, de házit, ne a vett ásványvizet. Egy liter vízbe vágj bele 2-3 karika citromot és azt idd, az jó szomjúságoldó, meg állítólag a citrom is mulassza az ilyen bajokat :)
5/13 anonim válasza:
Nem akarok okoskodni, mivel férfi vagyok, nemtudom h megy, de nekem eddig mindegyik barátnőm tudott strandolni úgy hogy megvolt neki, szimplán tampon volt a megoldás. Max a szex volt nehézkesebb de azt is megoldottuk h senki ne maradjon kielégítetlenül.
6/13 anonim válasza:
Akkor ne okoskodj, minden nő más...
7/13 A kérdező kommentje:
XDD köszönöm szépen mindenkinek akkor maradok a mozgásnál és a citromnál...viszont nem fogunk társas életet folytatni kint :D de azért köszönöm :)))
2012. júl. 16. 14:27
8/13 anonim válasza:
Hát, pedig úgy tűnik, hogy az egyszem pasinak volt igaza itt :D
Tampon, és meg van oldva a gond.
Ja, a citromos víz nagyon egészséges, speciel a menstruációra semmilyen hatással nincs.
9/13 anonim válasza:
Irány görög??? Belemész egy görögbe? Alul, vagy felül támadsz?
10/13 A kérdező kommentje:
Mind1 akkor csak valamit mondjatok h hamarabb múljon el!!! és értelmes válaszokra gondoltam :S
2012. júl. 16. 14:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!